Nike Hypervenom

Op deze pagina vind je een overzicht van de Nike Hypervenom voetbalschoenen. Deze voetbalschoenen worden gedragen door wendbare sterspelers als Neymar, Zlatan, Sneijder en Rooney. De Nike HYPERVENOM voetbalschoenen bestaan er in drie versies, de Phatal, Phelo en Phantom. Deze voetbalschoenen zijn perfect voor alle aanvallers en spitsen en zijn ontworpen om op een nieuwe manier aan te vallen op elk spelniveau. Bovendien zijn de Nike Hypervenoms ideaal voor een stevige ondergrond of de FG /Firm Ground ondergrond. De Hypervenom voetbalschoenen van Nike zijn uitgerust met een aantal speciale technieken, waardoor deze geschikt zijn voor wendbare voetballers.

  • De NikeSKin technologie zorgt ervoor dat de Hypervenom voetbalschoenen perfect om je voetbal vallen en het balcontact daardoor natuurlijk aanvoelt. Het bovenstuk van de Hypervenom bestaat uit één stuk en een hoogwaardige mesh. Dit zorgt ervoor dat de Nike Hypervenom voetbalschoenen erg licht zijn en de bal dichter bij je voet zit, waardoor het balcontact optimaal is.
  • Ook zijn de Hypervenom voetbalschoenen van Nike uitgerust met de zogenaamde All Conditions Control technologie (ACC). Deze technologie, welke tot uiting komt in de 3D structuur van de Hypervenom voetbalschoenen, zorgt ervoor dat de grip en controle op de bal zowel in droge als in regenachtige/vochtige weersomstandigheden optimaal is.
  • De noppen van de Hypervenom voetbalschoenen hebben een speciale structuur. Deze structuur is speciaal gemaakt voor plotselinge acties op het voetbalveld. Wanneer verdedigers bijvoorbeeld naderen, kan de wendbare speler snel reageren. De oozaak hiervan is dat de noppen op een speciale manier ontworpen zijn en een speciale vorm hebben. Dit wordt ook wel het Split Toe systeem genoemd. Omdat het patroon van de noppen aan de voorkant van de voet een soort groef bevat en geslepen is, maakt dit het makkelijk snel weg te sprinten bij een tegenstander en je daardoor een sneller reactievermogen hebt.
  • De onderkant van de Nike Hypervenom voetbalschoenen zijn ook voorzien van een nylon PEBAX zool, welke de stabiliteit en flexibiliteit stimuleert.
  • De binnenkant van de Nike Hypervenom voetbalschoenen zijn uitgerust met een zogenaamde wendbaarheidskooi of geperforeerde binnenzool, welke zorgt voor stabiliteit, een juiste demping en een strakke pasvorm.
  • De veters van de Hypervenom zijn dunner en het vetersysteem is korter dan bij andere voetbalschoenen.